WELKOM BIJ MARENZO RAMEN EN DEUREN

ALUMINIUM RAMEN

Marenzo Ramen is een erkende partner van Aluprof. Dat label is meer dan een sticker op onze deur. Aluprof is dé referentie in België voor aluminium profielen voor ramen op maat. Samen staan we borg voor een correcte constructie van alu ramen. Als klant geniet je van een garantie van 10 jaar op dit duurzaam materiaal.

VOORDELEN ALU RAMEN

  • Strakke moderne look De sterke, slanke profielen geven jouw woning een hedendaagse uitstraling. Dit is het grootste verschil tegenover PVC. Aluminium is geschikt voor grote raampartijen.
  • Ruime keuze Uit meer dan 400 RAL-kleuren. Voor binnen- en buitenzijde kan je andere kleuren kiezen. Structuurlak zorgt voor een krasbestendige look.
  • Onderhoudsvriendelijk Het volstaat om jouw nieuwe ramen en deuren een paar keer per jaar schoon te maken. Kies voor een vochtige doek en pH-neutraal schoonmaakmiddel.
  • Perfecte thermische isolatie. In standaarduitvoering tot 1.46 W/m2K. Ook de profielen en het type glas spelen een rol bij thermische isolatie.

KLEUREN ALUMINIUM RAMEN

Voor jou aluminium ramen heb je de keuze uit alle RAL-kleuren, glanzend of mat, ruw of effen:

ALUPROF ALUMINIUM RAMEN

Voor Aluminium zochten wij een leverancier die onze, maar vooral ook jou tevredenheid kon garanderen. Ons doel was een producent van aluminium ramen te vinden die net als ons belang hecht aan waarden als duurzaamheid, onderhouds- en milieuvriendelijkheid, energie- besparing, veiligheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en innovatie. Deze kwaliteiten vinden wij de dag van vandaag terug bij het merk Aluprof. In hun gamma kunnen wij zo'n enorme veelzijdigheid terugvinden.