WELKOM BIJ MARENZO RAMEN EN DEUREN

VOORDEUREN

Een mooie en kwalitatieve voordeur geeft karakter aan jouw woning. Samen met je ramen zijn je deuren dan ook bepalend voor de uitstraling van je woning. Al onze deuren zijn enorm stevig en thermisch geisoleerd. Daarnaast heb je de keuze uit PVC of Aluminium buitendeuren. We helpen je bij het maken van de juiste keuze.

PVC VOORDEUREN

Wanneer je voor PVC kiest kan je er zeker van zijn dat jouw buitendeur goed geisoleerd is. Anderzijds is er een grote variate aan kleuren, het materiaal is duurzaam en bovenop is PVC van goede prijs. Of je nu een voordeur, achterdeur, schuifdeur, binnendeur of tuindeur nodig hebt: ons volledige aanbod aan deuren is van top kwaliteit.

Daarnaast trekt PVC weinig vuil aan en is makkelijk te onderhouden. Met een vochtige doek en een pH-neutraal schoonmaakmiddel is de klus meteen geklaard.

ALUMINIUM VOORDEUREN

Aluminium buitendeuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Ze zijn tegelijk ook super veilig, omdat ze voorzien zijn van een 5-puntsluiting en zware scharnieren met dievenklauwen. De deuren worden onderaan netjes afgesloten met een tochtborstel die standaard inbegrepen is. Ook achterdeuren zijn met dezelfde voorzieningen opgebouwd.

Je hebt de vrijheid om te kiezen welke vulling in uw nieuwe voordeur zal voorzien worden. Met glas kan je bijvoorbeeld kiezen uit helder, matte of spiegelende beglazing. In een gezandstraalde beglazing kan je creatief spelen met onder andere gedeeltelijk gezandstraald, een huisnummer of zelfs een tekening laten zandstralen in het glas.

PVC SIERDEURPANELEN

Sierdeurpanelen zijn een uitstekende keuze als voordeur. Hiermee kan je jou woning meer karakter geven. De deurpanelen zijn vergrijgbaar in maar liefst 150 populaire deurmodellen uitgevoerd in 25 kleurtonen en houtstructuurfolies.