WELKOM BIJ MARENZO RAMEN EN DEUREN

MARENZO RAMEN & DEUREN

Marenzo Ramen doet er alles aan om jou huis te voorzien van kwalitatief hoogstaande en duurzame ramen en deuren. Al meer dan 15 jaar zitten wij in het vak en sinds enkele jaren mogen wij ons met trots de preferred partner van Aluplast noemen. Deze specialist in PVC ramen en deuren staat garant voor een sublieme kwaliteit met een uitzonderlijk oog voor detail in alle producten die worden verkocht.

Persoonlijke Begeleiding
Het kiezen voor de juiste ramen en deuren? Een belangrijke beslissing die gepaard gaat met een grote investering. Daarom eindigt het bij ons niet bij je offerteaanvraag of het ondertekenen van een overeenkomst. Dit is slechts de start van onze samenwerking: het correct opmeten van je ramen en deuren, hulp bij plaatsing volgens de regels van de kunst en de uiteindelijke oplevering.

KOOP NIEUWE RAMEN EN DEUREN IN 6 STAPPEN

Na 15 jaar ervaring en meer dan 30.000 ramen en deuren te verkopen doorlopen we 6 stappen om de correcte raam te bestellen. Je krijgt daar 10 jaar garantie op.

1

Ramen of deuren kiezen

Kleuren, stijlen, driedubel glas, rolluiken? Dit zijn maar enkele van de vele opties die je hebt als je ramen of deuren koopt. Ondervindt daarom in onze webwinkel de mogelijkheden.

2

Ramen zelf opmenten of door ons laten opmeten

Of je nu PVC ramen, aluminium ramen of deuren nodig heeft, het is altijd een maatwerk product. Want ieder huis is anders. Het is daarom van belang om over de juiste afmetingen te beschikken.

3

Online ramen kopen of vraag hulp

Nu dat je de juiste maten van je ramen hebt, kun je in drie manieren je prijs berekennen en je bestelling plaatsen. Klik op de knop offerte aanvraag, maak een offerte en bestel direct online

4

Ramen zelf vervoeren of door ons laten leveren

Afhankelijk van de gekozen materialen, kleuren en opties is je bestelling na 3 tot 5 weken klaar. We contacteren je persoonlijk om een datum en uur af te spreken voor levering.

5

Zelf plaatsen van je ramen en deuren

Plaatsen van een ramen en deuren is een klus die je zeker kan doen. Sommige klanten vernieuwen onmiddellijk alle ramen, andere doen dit kamer per kamer.

6

Garantie en service na verkoop

Ongeacht of je voor PVC of aluminium profielen kiest, dragen al onze ramen en deuren dezelfde kwaliteitsstempel. Omdat wij overtuigd zijn van onze meerwaarde geven we je graag tot 10 jaar garantie.