WELKOM BIJ MARENZO RAMEN EN DEUREN

ROLLUIKEN

Je kan be ons tercht voor traditionele opbouw rolluiken, inbouw rolluiken en voorzetrolluiken. Het rolluikblad kan zowel in PVC als aluminium worden uitgevoerd. De rolluiksystemen zorgen voor privacy, isolatie, verduisting, warmtewering. De rolluiken worden standaard voorzien van geïsoleerde aluminium lamellen. Hierin zijn veel kleur varianten te verkrijgen.

OPBOUWROLLUIKEN

Opbouwrolluiken is het rolluik voorgemonteerd op het raam. Zo vormen je raam en rolluik al een geheel bij plaatsing. De montage verloopt dus probleemloos bij renovatie en nieuwbouw. Omdat de kast lucht- en winddicht is, biedt dit type rolluik je trouwens de beste isolatiewaarde.

Dankzij de grote keuze aan materialen en kleuren, kunnen we je opbouwrolluik helemaal laten aansluiten bij het design van je huis.

VOORZETROLLUIKEN

Voorzetrolluiken zijn rolluiken die rechtstreeks op de gevel of opening gemonteerd worden. Daardoor zijn ze snel en zonder breekwerken te installeren. Dat maakt ze ideaal voor renovaties.

Voorzetrolluiken zijn sterk, corrosievrij en onderhoudsvriendelijk. Hou je van comfort? Laat jouw voorzetrolluiken dan automatiseren. Zo bedien je ze met een eenvoudige druk op de knop. Tevens is het mogelijk om jou rolluiken automatisch te laten sluiten en openen, afhankelijk van de stand van de zon of jou eigen wensen

INBOUWROLLUIKEN

Inbouwrolluiken worden vaak toegepast bij nieuwbouw of tegelijk met de renovatie van jouw ramen. De inbouwrolluiken worden weggewerkt boven het raam. Op deze manier kan je netjes de geleiders en de omkasting van de inbouwrolluiken wegwerken.

De inbouwrolluik kan manueel of elektrisch bediend worden. Bij een elektrische bediening kan je kiezen voor schakelaars die naast het raam geplaatst worden. Een andere optie is je rolluiken bedienden via afstandsbediening, hiermee kan je meerdere rolluiken vanuit één kamer bedienen.